Novi Sad
04.02.2011.
09:54 > 09:58
Stanovnici Mesne zajednice "Slana bara" već treći dan protestuju zbog nejasne situacije u vezi sa sečom šume, koja se nalazi na prostoru između Primorske ulice i kanala Dunav- Tisa- Dunav.
  • Matori

    06.02.2011 07:46
    I sta sad?
    Nadlezno javno preduzece bi trebalo da se obrati javnosti jer po celom naselju kolaju razne price.
    Ljudima nije jasno sa kim imaju posla, zasto se seku stabla i sta ce se desiti posle sece stabala. Za sada sve lici na aktivnosti neke kriminalno organizovane grupe.

    Vojvodina nema planina i zato joj je svako stablo dragoceno. Ovi delovi grada nemaju ni jedan park a naslanjaju se na koridor 10. U interesu je sire gradske zajednice da se oko koridora 10 formiraju zeleni pojasevi.
  • prolaznik

    05.02.2011 15:20
    @Novosadjanka
    A sta mislite kako bi oni dobijali pare iz budzeta, ako bi sve sto se posadi prezivelo u 1. godini?
  • Marko

    05.02.2011 14:18
    Kao prvo kanale po Vojvodini smo projektovali mi (Kanal DTD).
    Drugo, ta stabla ne sluze u zastiti od poplava.
    Trece poceli su da ih seku kasno uvece ne znam iz kog razloga.
    Cetvrto, ako vec hoce da poseku, istina jedini nazovi park u ovom delu grada na takvoj lokaciji se moze napraviti nesto mnogo korisnije i isplativije, a skladista bi trebala da se prave po ind. zonama kojih hvala bogu ima, ali zvrje prazne.
  • novosađanka

    05.02.2011 00:19
    ma nemojte mi kasti
    To je još ostalo od drveća,pa da se i to poseče-zašto? Zbog skladišta!? Da poludiš!Ništa im ne verujem, gde su god sekli drveće i zelenilo, tamo je ostalo golo,beton, ili su tobož ozelenili nekim jadnim sadnicama od kojih se bar pola osuši.
  • Frizzle

    04.02.2011 18:32
    gunđanje...
    Što stalno nešto gunđate?!
    Seča drva je normalna stvar, to se radi - seku se stara stabla, sade se nova. Kad ne posade nova, e onda gunđajte!
  • 04.02.2011 17:52
    Samo d aga komišija BUBNJEVIĆ ne pretvori u privatno groblje DS-a
  • Scotch Bonnet

    04.02.2011 12:45
    Testerasi
    Samo vi secite i nista se ne sekirajte. Jest da je to odbrana od poplava i da to drvece sprecava eroziju zemljista ali koga se to na ovim prostorima tice kad je ovo SrBistan Bre!! Kome trebaju kanali po Vojvodini koje su Austrougari sagradili? Sta su oni znali tada kad smo mi ovde u SrBistanu pametniji, mi to zatrpamo, zapustimo i ondak poplave i podzemne vode poruse kuce a stanovnistvo dobije popizd na mozak ili koleru. Kome trebaju parkovi kad smo mi beton nacija!?!? Zar nije lepo imati sivilo i skapavati od vrucine nego sedeti u prirodnom ladu!? SrBija Bre!
  • prolaznik

    04.02.2011 12:03
    Svi smo strucnjaci za sve!
    Te topole (koje inace niko ne voli kada "cvetaju") su prestarele i nisu bezbedne. Nedaj Boze da se desi nesto kao pre par godina u Exit kampu kod fakulteta, ko ce onda biti kriv?

    A sad, da li ce se posaditi nove......eee, to je vec drugi par cipela!
  • TT

    04.02.2011 11:07
    park?
    kome jos trebaju parkovi? betonirajte to sve i posecite svo glupo drvece u gradu ionako nam ono ne donosi nikakve pare. zato behaton nekome i donese...
    drvece samo smeta sa tim svojim liscem i smetanjem zidanju.
  • berolina

    04.02.2011 11:04
    Herr Bürgermeister
    dokle ce se po URBANIM ili direktno povezanim urbanim arealima, graditi kojekakve Azotare,Rafinerije, Hladnjace, teretne stanice ili evo sad SKLADISTE "Voda Vojvodine"???
    Herr Bürgermeister, ZASTO za odbranu grada od poplava ne napravite skladiste teske tehnike ispred gradske kuce?...mozete ici na po'so u papuca!
  • Mikica

    04.02.2011 10:45
    Strasno...
    U danasnje vreme ljudi nemaju pametnija posla nego da strajkuju isgleda da je to moda 2011 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna